Ga naar inhoud
MAP
nl

Culturele wandeling Loop naar de maan

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Franeker

Tussen Hatsum en Franeker vindt de culturele wandeling 'Loop naar de maan' plaats, gratis toegankelijk voor iedereen. Deze wandeling verloopt via de route (bij benadering) die Eise Eisinga maakte als hij van zijn woonplaats Dronrijp naar Franeker liep.

Tussen Hatsum en Franeker vindt de culturele wandeling 'Loop naar de maan' plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Deze culturele wandeling verloopt via de route (bij benadering) die Eise Eisinga maakte als hij van zijn woonplaats Dronrijp naar Franeker liep. De wandeling is 7 km lang, vindt plaats op zaterdag 3 juni en wordt georganiseerd door Theater de Koornbeurs.  

Onderweg komen de wandelaars verschillende leuke ‘acts’ tegen, bijvoorbeeld jeugdtheaterspelers, koren, korpsen, veldcollege’s, muzikanten en kunstwerken. Deze acts hebben allemaal raakvlak met het centrale thema ‘Iedereen een held, elk verhaal telt’. Veel van de acts zullen de wandelaars aan het denken zetten met filosofische vragen, zoals bijvoorbeeld ‘zijn wij alleen’? 

Er wordt gestart tussen 10 en 16 uur. Er zijn 12 starttijden (elk half uur) en er kunnen maximaal 45 mensen per starttijd (half uur) ingeschreven worden.

Om bij de start te komen in Hatsum, kunt u per trein reizigen (vanuit richting Leeuwarden of vanuit richting Franeker/Harlingen). Ook zal er speciaal een bus rijden van station Franeker naar Hatsum (zelfde kosten als treinkaartje).

Foto: Joan van de Brug

Meer informatie en gratis kaarten reserveren via: de website van de Koornbeurs

Wanneer:
t/m 3 juni

Hier vind je Culturele wandeling Loop naar de maan

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP Franeker
Plan je route

Toon resultaten