Ga naar inhoud
MAP
nl

Hans Jakobs en Anneke Dekkers

Westhoek

Nieuwe expositie in Galerie Westerstorm van Hans Jakobs en Anneke Dekkers

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de nieuwe expositie van Hans Jakobs en Anneke Dekkers tot en met 21 juli 2024.

HANS  JAKOBS
Springen en Duiken, 12 schilderijen van verschillende duik- en springplanken in zwembaden. Het standpunt zou een drone kunnen zijn met een vaste verticale camera. Door de rimpeling van het water lijkt de bodem een grillig, ongeordend tegelpatroon, maar dit is schijn. Op de bodem neergedwarrelde bladeren, het zand en het gras van de speelweide blijven goed zichtbaar. De twaalf schilderijen vormen één geheel. 12 canvas / houten frames. Afmeting: 20 x 20 cm. Techniek: acrylverf / vernis hoogglans. 12 schilderijen uit de privé collectie van de kunstenaar, met alle hoffelijkheid voor onbepaalde tijd in bruikleen gegeven aan Galerie Westerstorm.

ANNEKE DEKKERS
In de werken van Anneke Dekkers toont zij de fascinatie voor beweging. Zij laat zich inspireren door de steeds doorgaande golfbeweging van water, rimpelingen van reflecties. Alles geaccentueerd door en met garens. De vervormingen en vertekeningen door de beweging zorgt voor een verandering van beeld. Het borduren in het werk is een onmisbaar element. De garens leggen accenten en vestigen de aandacht op bepaalde details. De beweging wordt daardoor versterkt. Op 13 juli om 13 uur is er een Meet & Greet met Anneke Dekkers in de galerie. U bent van harte welkom.

Galerie Westerstorm is een platform voor hedendaagse kunst. De natuur en een vlucht uit het alledaagse als thema. De voormalige smederij functioneert als projectruimte voor onderzoek en experiment. Adres: Galerie Westerstorm, Oudebildtdijk 1160, 9075NN  WESTHOEK • open na telefonische afspraak 0518 850 631

Wanneer:
t/m 21 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hans Jakobs en Anneke Dekkers

Galerie Westerstorm
Oudebildtdijk 1160
9075NN Westhoek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten