Ga naar inhoud
MAP
nl

De Inspecteur

Landgoed & Slot Martenastate, Koarnjum

Humoristische en absurdistische locatievoorstelling waarin de burgemeester en consorten alles op alles zetten om hun straatje schoon te vegen.

In een verre vallei ligt een vredig dorp, waar alles piekfijn op rolletjes loopt. Tenminste, voor de corrupte elite die de touwtjes stevig in handen heeft. Men beloont elkaar rijkelijk met overheidsgeld en niemand is te beroerd om hier en daar een steekpenning aan te nemen. Kortom; ze hebben het heerlijk voor elkaar.

Totdat de burgemeester wordt opgeschrikt door een bericht: er is een inspecteur onderweg. Op datzelfde moment blijkt dat een vreemde uit de hoofdstad zijn intrek heeft genomen in de herberg. Men is ervan overtuigd dat dit de inspecteur wel moet zijn. Om hem om de tuin te leiden zet de burgemeester een charmeoffensief in. De toevallig passerende armoedzaaier begrijpt direct dat hij voor een belangrijk persoon wordt aangezien en grijpt deze kans met beide handen aan. 

De Inspecteur is een donker komisch sprookje over corruptie, vol grappige verwikkelingen en snedige dialogen. Iedereen is verdacht en niemand is te vertrouwen. Deze razendsnelle, fysieke, energieke en humoristische voorstelling is van juli tot en met september te zien op verschillende plekken in Noord Nederland. Kaarten zijn verkrijgbaar via hettuintheater.nl

Theatergezelschap Het Tuintheater maakt humoristisch en absurdistisch locatietheater. Geïnspireerd door Jiskefet, Fawlty Towers en de groteske personages uit de stukken van Tsjechov en Gogol. De voorstellingen spelen op bijzondere locaties in Noord-Nederland en altijd in de openlucht.

Wanneer:
23 augustus t/m 20 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (met een CJP-pas)
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten