Ga naar inhoud
MAP
nl

Roofvogels spotten voor kids vanaf het water (6+)

Earnewald

Speciaal voor jonge vogelaars houden wij een vaarexcursie over roofvogels. De jonge deelnemers gaan met een echte gids op zoek naar roofvogels. Deze prachtige imposante dieren, leven graag in de rietlanden, moerasbossen en bloemrijke graslanden van dit...

Speciaal voor jonge vogelaars houden wij een vaarexcursie over roofvogels. De jonge deelnemers gaan met een echte gids op zoek naar roofvogels. Deze prachtige imposante dieren, leven graag in de rietlanden, moerasbossen en bloemrijke graslanden van dit natuurgebied. De gids vertelt de kinderen waarop ze moeten letten en hoe ze het beste een roofvogel kunnen vinden. Misschien komen we de zeearend tegen?

De zeearend eet vis, watervogels, zoogdieren en aas. Hij jaagt in waterrijke gebieden en dat maakt Nationaal Park de Alde Feanen een zeer geschikt leefgebied. Deze jager vangt met gestrekte tenen zijn prooien uit het water, een spectaculair gezicht. De kans om een zeearend te zien is vanaf het water een stuk groter, daarom varen we op een excursieboot op zonne-energie stil door de natuur. Wist je dat ze hem de vliegende deur noemen? Zo groot is hij.

Wanneer:
3 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)

Hier vind je Roofvogels spotten voor kids vanaf het water (6+)

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten