Ga naar inhoud
MAP
nl

Smakelijke dagen op Dekema State

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jelsum

Dekema State heeft begin april haar deuren geopend met een smakelijke mini- tentoonstelling onder de titel: De historische moestuin; een kijkje in de keuken.Dankzij de financiële steun door ondermeer het PB Cultuurfonds en andere gulle gevers,...

Dekema State heeft begin april haar deuren geopend met een smakelijke mini- tentoonstelling onder de titel: De historische moestuin; een kijkje in de keuken.

Dankzij de financiële steun door ondermeer het PB Cultuurfonds en andere gulle gevers, kunnen bezoekers kennisnemen van de ontwikkeling rondom de moestuin in vroegere tijden. Met tekst, beeld en een prachtig informatief boekje over de tuinen van Dekema kan de kijker zijn hart ophalen. Ook inspiratie over de kook- en conserveringstechnieken zullen worden aangestipt aan de hand van het bijzondere 17e -eeuwse kookboek van Occa Ripperda.

En natuurlijk is er ook voor de kinderen het nodige te beleven! Met een speurtocht in de state of de QR speurtocht buiten waarbij er aan de hand van een spannend verhaal de tuingeheimen van Dekema State
door Occa Tocca worden onthuld!

Dekema State is vanaf april ieder weekend geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13 -17 uur. Zondag 28 mei 1ste Pinksterdag is het museum gesloten. De tuin en zelfbedienings- koffiehoek zijn alle dagen vrij toegankelijk; op dinsdag t/m vrijdag van 9-17 uur, zaterdag zondag en maandag van 10.30 tot 17 uur.

Wanneer:
t/m 29 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Smakelijke dagen op Dekema State

Dekema State
Dekemawei 5
9057LC Jelsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten