Ga naar inhoud
MAP
nl

Beeld van een tuin in gemeentemuseum het Hannemahuis

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Hannemahuis, Harlingen

Van 10 juli tot en met 30 oktober is er in de sfeervolle tuin achter gemeentemuseum het Hannemahuis een expositie van fraai beelden van Natasja Bennik en Gert Sennema.

Beeld van eeen tuin
In de sfeervolle tuin achter gemeentemuseum het Hannemahuis in Harlingen is van 10 juli tot en met 30 oktober een expositie van fraaie beelden van Natasja Bennink en Gert Sennema te zien.

Wereld iets mooier maken
Natasja zegt over haar werk onder meer: "Met mijn werk probeer ik de wereld iets mooier te maken. Beelden zijn voor iedereen zichtbaar op straten, parken en pleinen. Ze verbinden mensen, inspireren, bieden troost of markeren een bijzonder moment in de geschiedenis van een stad of een dorp. Elke opdracht is uniek en elke keer word ik uitgedaagd om de inhoud zo goed mogelijk te vertalen in klei. Beeldhouwer is het prachtigste beroep dat er is!"

Gert Sennema
Gert Sennema werkt in hout en neemt daarbij bomen uit zijn eigen woonomgeving als uitgangspunt. Populieren en wilgen transformeert hij naar intieme werken waaraan je pas in tweede instantie ziet dat er iets vreemds mee aan de hand is. Zijn werk 'Dageraad' gaat door de vormovereenkomst een prachtige relatie aan met de imposante rode beuk die de tuin domineert. 'Beeldrijm' noemt de kunstenaar dat terecht.

Wanneer:
t/m 30 oktober

Hier vind je Beeld van een tuin in gemeentemuseum het Hannemahuis
Hannemahuis

Adres:
Voorstraat 56
8861 BM Harlingen
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten