Ga naar inhoud
MAP
nl

1000 Dichters Harlingen Boekhandel Van der Velde

Boekhandel van der Velde, Harlingen

1000 Dichters Marathon op 29 september bij Boekhandel Van der Velde in Harlingen.

1000 Dichters Marathon op 29 september in Harlingen
De Nacht van de Poëzie on tour! We zoeken duizend dichters en poëzievoorlezers die tussen 24 september en 7 oktober komen voordragen op de 1000 Dichters Marathon. Dagelijks trekt de 1000-Dichterskaravaan naar een andere plek in Nederland en Vlaanderen. Op 29 september staat 1000 Dichters in boekhandel Van der Velde in Harlingen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Dit jaar vindt de 40e editie van het mooiste poëziefeest van Nederland, De Nacht van de Poëzie, plaats. Om dat te vieren pakt ILFU groots uit met de twee weken durende manifestatie 1000 Dichters.

Op 29 september strijkt de 1000-Dichterskaravaan neer in boekhandel Van der Velde te Harlingen. Verwacht een feestelijke poëziemarathon met gedichten voorgedragen door een bonte mix van bekende en onbekende dichters, bekroonde dichters en huisdichters, hele bekende Nederlanders en hele onbekende Nederlanders; in het Nederlands of niet in het Nederlands; dit alles aangevuld door muzikanten of andere entr'actes, zoals we die kennen van onze goede oude Nacht. Na het startsein, is er plek voor tientallen dichters om hun gedicht voor te lezen.

Er is nog plek om op te treden op 1000 Dichters Harlingen!
Er is nog plek om op te treden in Harlingen. Schrijf je in als dichter/voorlezer of kom als bezoekers voor een feestelijke middag vol poëzie. De aanwezige dichters zullen natuurlijk ook signeren. Meer bijzonderheden over het programma volgen later.

Wanneer:
29 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 1000 Dichters Harlingen Boekhandel Van der Velde
Boekhandel van der Velde

Voorstraat 54
8861BM Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten