Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

B&B Ayttastate

Reduzum

Bed & Breakfast in een woonboerderij te Reduzum, eigen studio, keukenblok, badkamer, entrée en terras.

Overnachten met of zonder ontbijt in een statige boerderij aan de rand van het mooie dorp Reduzum. Met uitzicht op de weilanden; dus volop rust en ruimte met op fietsafstand de watersportdorpjes, zoals Warga, Akkrum, Grouw. Centraal gelegen tussen de gezellige steden Leeuwarden en Sneek.

De royale B&B is in 2021 gerealiseerd achterin de voormalige stal. Met parkeerruimte, eigen entrée, terrassen. Het appartement is voorzien van een tweepersoons Aupingbed, ruime kledingkast, zithoek met t.v. en wifi, zitbank, eettafel met stoelen, keukenhoek met dratis koffie en thee, combi-magnetron. Daarnaast bevindt zich een eigen badkamer. Eventueel is een 2e slaapkamer bij te boeken.

Alle aanwezige 100% natuurlijke producten zijn op basis van essentiële olieën uit het naastgelegen "Olie-Atelier Maartje". Denk aan handzeep, shampoo, douchegel, afwasmiddel etc. Alle producten ook aldaar aan te schaffen.

De aanwezige kunst is geproduceerd in  Atelier M'Art, door Maartje Schuurmans. Schilderworkshops zijn als arrangement maar ook los te boeken in het eveneens op het erf gelegen atelier.

Mogelijkheden voor boot- en fietsverhuur in nabije omgeving.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B Ayttastate

B&B Ayttastate
Ayttawei 9
9008 SH Reduzum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse