Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Wok Paradijs Jelsum

Jelsum

Wok Paradijs Jelsum is een gezellig wokrestaurant gevestigd aan de N357 van Leeuwarden naar Stiens, naast het Texaco station.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Wok Paradijs Jelsum is een gezellig wokrestaurant gevestigd aan de N357 van Leeuwarden naar Stiens, naast het Texaco station. Ons restaurant is voorzien van een ruime gratis parkeergelegenheid en is tevens voorzien van voorzieningen voor gehandicapten.

Wok Paradijs Jelsum is het beste wokrestaurant in Leeuwarden en verre omstreken en staat bekend om zijn uitstekende service, uitmuntende keuken en vriendelijke prijzen.

Een bezoek aan Wok Paradijs Jelsum betekent een heerlijk avondje uit met uitmuntende gerechten tegen een zeer voordelige prijs. Een gegarandeerd geslaagd restaurant bezoek voor een ieder.

Door de verschillende ruimtes in ons restaurant, blijft de intieme sfeer behouden en ligt het accent duidelijk op de geuren en het prachtig gepresenteerde eten. Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten of bedrijfsuitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen intiem worden genoten van het allerbeste op het gebied van Wokken, TipanYaki, Sushi en Desserts. Wok Paradijs Jelsum heeft ook een zeer grote keuze in vegetarische en glutenvrije gerechten.

Zeige Suchergebnisse