Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Vakantiestudio Grou

Grou

Vakantiestudio Grou ligt aan het water in het watersportdorp in het hart van Friesland. Deze plek is gezien de centrale ligging, de ideale plek voor zakelijk of recreatief verblijf.

Studio met eigen keuken en terras aan het water
VakantieStudioGrou bestaat uit een tweepersoons studio op de begane grond en een driepersoons vakantiekamer op de eerste verdieping. Beide zijn luxe, sfeervol, ruim en met het oog op comfort ingericht. Beide kamers beschikken over een eigen ingang en sanitair. De studio is voorzien van een keuken en een privé terras aan het water. De vakantiekamer heeft een balkon met uitzicht over het water. Als extra service aan de gasten, staat er in de grote tuin een patio met buitenkeuken, bbq, houtkachel en een gezellige loungehoek.

Overnachten in het watersportdorp Grou
VakantieStudioGrou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes waar u lekker kunt relaxen. U kunt uw auto gratis parkeren op ons parkeerterrein. Door vanaf onze locatie langs het water van het Pikmeer te wandelen komt u in het gezellige sfeervolle centrum van Grou. Hier vind u leuke restaurants, cafés en winkeltjes.

Op een boot de omgeving ontdekken
Op 200 meter van uw verblijf vindt u een strandje met een speeltuin voor de kinderen, zeilcentrum en een trailerhelling waar u uw boot te water kunt laten. Geen eigen boot? Geen probleem! De mogelijkheid om een boot te huren is op korte afstand aanwezig.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijn verblijf.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse