Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Annekes Theetuin & Botenverhuur Hitzum

Hitzum

Even varen met z'n tweetjes? Liever de kinderen mee? Spieren gebruiken of met een groep het water op? Er zijn diverse mogelijkheden om het water op te gaan: we hebben een open rondvaartboot (met stuurman/gids), Hanzepunters en Canadese Kano's.

Botenverhuur

Er zijn diverse mogelijkheden om het water op te gaan. We hebben:

Een open Rondvaartboot 
Naast de bestaande vloot van de Hanzepunters en de Canadese kano's hebben wij ook een open rondvaartboot inclusief schipper, hiermee varen wij met groepen. De aluminium boot heeft een geringe diepgang en een stabiele ligging. Dit maakt dat de boot uitermate geschikt is voor rondvaarten. Vaartochten naar of vanuit Franeker; in samenwerking met o.a de plaatselijke horeca, Koninklijke Eise Eisinga Planetarium en overige musea kunnen er vele combinaties gemaakt worden t.b.v. uw familiedag of personeelsuitje. Wij streven ernaar om alle arrangementen op maat uit te schrijven, dus geheel naar uw wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
 
Hanzepunters
De Hanzepunter is een zeer degelijke boot en door zijn gestroomlijnde rompvorm zeer geschikt om mee te varen. Er kunnen max. 6 personen in een boot, die uitgevoerd is met luchtkasten en een dubbele bodem; hierdoor is de boot niet alleen onzinkbaar maar ook zelflozend (stilliggend). We hebben meerdere boten, die individueel of gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Vanuit Hitzum zijn er meerdere routes te varen; routekaarten zijn beschikbaar. 
 
Canadese kano's
We hebben Canadese kano's voor als u liever uw spieren wilt gebruiken, geschikt voor 3 personen per kano. Ook leuk voor een kinderfeestje!!

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Annekes Theetuin & Botenverhuur Hitzum

Hoofdweg 22
8805 TG Hitzum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse