Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Tourist Info Harlingen

Harlingen

Wil jij alles weten over Harlingen? Tourist Info Harlingen is de vraagbaak, wegwijzer en gastheer voor bezoekers aan Harlingen Welkom aan Zee.

Welkom in Harlingen aan zee!
De zilte historie raakt je overal in Harlingen. De ligging aan Werelderfgoed Waddenzee bepaalt het stoere, eigenzinnige karakter van Friesland’s enige zeehavenstad. Dankzij het roemruchte nautische verleden zie je een rijke erfenis van grachtenpanden, pakhuizen en grachten. Harlingen heeft de grootste bruine (zeil)vloot van Nederland. Dit alles vormt de inspiratiebron voor vele groot- en kleinschalige evenementen. In combinatie met bijzondere winkels, eethuisjes, gezellige cafés, toprestaurants, galeries, strandpaviljoen Het Zilt en terrasjes.

Het team van Tourist Info Harlingen (voormalige VVV Harlingen) maakt je graag wegwijs in de stad. Stap eens binnen in onze winkel aan de Grote Bredeplaats 12 voor advies op maat. Je kunt bij ons terecht voor arrangementen, stadswandelingen, cadeautjes en souvenirs. Daarnaast kun je accommodaties, rondvaarten en overtochten naar Terschelling en Vlieland boeken.

Of kom langs voor:

  • Tickets van Harlinger evenementen
  • Harlingen Welkom aan Zee merchandise (o.a. vlaggen) 
  • Stadsplattegronden
  • Wandel- en fietskaarten
  • Collectie shirts, mutsen, vesten en rompertjes van Ouwe Seun
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Tourist Info Harlingen

Grote Bredeplaats 12
8861 BB Harlingen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse