Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Cultureel Centrum de Skalm

Stiens

De Skalm bestaat uit meerdere zalen zoals een grote zaal met podium en verschillende kleinere ruimtes. Ook beschikken we over een gezellige foyer met keuken en bar. Meerdere gebruikers maken gebruik van dit bruisende gebouw met zijn vele mogelijkheden.

De Skalm is het Multi Functionele Centrum van Stiens
De Skalm bestaat uit meerdere zalen zoals een grote zaal met podium en verschillende kleinere ruimtes. Ook beschikken we over een gezellige foyer met keuken en bar.
Meerdere gebruikers maken gebruik van dit bruisende gebouw met zijn vele mogelijkheden. Een aantal ruimtes worden door vaste gebruikers gehuurd, daarnaast zijn er ruimtes beschikbaar voor de verhuur.


Overdag voeren medewerkers van Wil de beheerderstaken uit, daarnaast is de doelstelling dat het gebouw onder aansturing van het bestuur van Stichting de Skalm door vrijwilligers wordt gerund in de avonduren en weekenden.


Missie; Het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van een lokale sociale en culturele infrastructuur waarbinnen inwoners hun eigen richting kunnen geven aan het culturele en maatschappelijke leven en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
Visie; De stichting probeert door het stimuleren van zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid een voorziening voor de inwoners open te houden. Dit gaat door het stimuleren van maatschappelijke initiatieven , het inzetten van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt om deze werkervaring op te doen, vrijwilligers en mensen met een beperking.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Cultureel Centrum de Skalm

Pyter Jurjenstrjitte 17
9051 BR Stiens
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse