Direkt zum Hauptinhalt
Karte
de

Joop Zandberg Rijwielen

Grou

Naast het verkopen van fietsen verrichten wij ook alle onderhoud en reparaties aan uw tweewieler. De moderne werkplaats is van alle gemakken voorzien zodat de monteurs veilig en snel aan uw fiets kunnen werken. Zo kunnen we u weer snel op weg helpen.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Sinds de oprichting in 1996 is Joop Zandberg Rijwielen uitgegroeid tot dé fietsenzaak in de regio Mid-Fryslân. Joop Zandberg is gestart in Akkrum, waar hij de winkel aan huis had. Deze winkel groeide echter al snel uit zijn jasje. Inmiddels is de zaak gehuisvest aan de Oedsmawei in Grou. Wij beschikken over een ruime winkel, waar u op uw gemak deskundig kunt worden geadviseerd over alles wat met fietsen te maken heeft. Natuurlijk staan een goede service en klantvriendelijkheid hierbij voorop!

Naast het verkopen van fietsen verrichten wij ook alle onderhoud en reparaties aan uw tweewieler. De moderne werkplaats is van alle gemakken voorzien zodat de monteurs veilig en snel aan uw fiets kunnen werken. Zo kunnen we u weer snel op weg helpen. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op te hoogte de blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. Zodoende is ook uw elektrische fiets bij ons in goede handen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Joop Zandberg Rijwielen

Oedsmawei 14
9001 ZJ Grou
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse