Direkt zum Hauptinhalt
MAP
de

Fotografeer sneeuwklokjes op Landgoed Martenastate (12+)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Koarnjum

Amateurfotografen opgelet! Ben jij dol op fotograferen en de natuur? Combineer het dan. Wij gaan gewapend met een camera de natuur in om alle dieren en planten die wij mooi vinden vast te leggen. Dit keer focussen wij ons op de sneeuwklokjes. Ga je mee?...

Amateurfotografen opgelet! Ben jij dol op fotograferen en de natuur? Combineer het dan. Wij gaan gewapend met een camera de natuur in om alle dieren en planten die wij mooi vinden vast te leggen. Dit keer focussen wij ons op de sneeuwklokjes. Ga je mee? Onze deskundige gids helpt je bij het schieten van het perfecte plaatje.

Park Martenastate bestaat uit karakteristieke bomen, lanen en cultuurhistorische elementen. Deze elementen houden de geschiedenis levend. De prachtige bomenlanen en de spiegelende vijver trekken direct de aandacht. Daarnaast beschikt het park over een rijke stinzenflora. In het vroegste voorjaar staan hier sneeuwklokjes in volle bloei. Hét moment om foto’s te maken. Hoe leg je die schoonheid vast? Speel in de vijver met weerspiegeling en probeer de details van de sneeuwklok te vangen in een plaatje.

Naast de foto’s die je als herinnering mee naar huis neemt, leer je van onze gedreven gids over de natuur, de stinzenflora én fotografie.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 4 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Fotografeer sneeuwklokjes op Landgoed Martenastate (12+)

Adresse:
De Wier 7
9056 PM Koarnjum
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse