Direkt zum Hauptinhalt
MAP
de

Luxe e-Chopper arrangement met de Poffertjeskraam in Harlingen

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Harlingen

Toeren in stijl door Harlingen en omgeving? Kom langs voor een onvergetelijke ervaring en rijd op een elektrische chopper die je nog niet eerder hebt gezien! Maak kennis met de 'Wad Choppers Harlingen'. We bieden je een leuke route aan met een drankje en...

Toeren in stijl door Harlingen en omgeving? Kom langs voor een onvergetelijke ervaring en rijd op een elektrische chopper die je nog niet eerder hebt gezien! Maak kennis met de 'Wad Choppers Harlingen'. We bieden je een leuke route aan met een drankje en een wafel/poffertjes/pannenkoek bij de poffertjeskraam in Harlingen.

De Wad choppers hebben een unieke en stoere uitstraling, omdat ze de looks van een 'Harley Davidson' hebben. De choppers zijn gemakkelijk te bedienen met daarnaast een hoog rijcomfort door de comfortabele zitting.

De choppers hebben een krachtige motor, waardoor ze lekker snel optrekken. Daarnaast bieden we verschillende routes aan voor de duur van 2, 4 of zelfs 8 uren! Doordat onze choppers een grote actieradius hebben, kun je zo met gemak de hele dag een ronde door Friesland toeren.

We bieden u nu deze combi-deal aan om te genieten van een ritje op onze e-choppers inclusief een heerlijke wafel met slagroom en aardbeien, poffertjes of pannenkoeken én een drankje bij de te gekke hotspot: De Poffertjeskraam in Harlingen ! Dit gezellige restaurant ligt aan de Haven van Harlingen, op steenworp afstand van de Waddenzee. Er is groot terras aanwezig, waar je kunt genieten van de zon. 

Drankje (koffie/thee/fris) met verse wafel en slagroom en aardbeien €5,00 p.p. extra
Drankje (koffie/thee/fris) met kleine portie poffertjes €5,00 p.p. extra
Drankje (koffie/thee/fris) met grote portie poffertjes of pannenkoek met 4 toppings €12,50 p.p. extra

U kunt onze choppers huren voor:
2 uren €32,50
4 uren €47,50
gehele dag €67,50

Wij zijn elke dag geopend van 9:00-20:00.
Voor meer informatie: bel of app naar 06-18842117, mail naar info@wadchopper.nl of kijk op www.wadchopper.nl

Wanneer:
t/m 30 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 32,50

Hier finden Sie Luxe e-Chopper arrangement met de Poffertjeskraam in Harlingen

Adresse:
Sibadaweg 62 62
8861VG Harlingen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse